Nagynyomású burkolatmosás

A térkő burkolatok, lábazatok, lépcsők ipari jellegű gépi mélytisztítása, az egyik leglátványosabb változást eredményezi burkolataink felszínén. Kerti utak, teraszok, tipegők mohás részeit, vagy olajos szennyeződéseit is könnyen eltávolítjuk nagynyomású mosónkkal.

Burkolat tisztítás

A nagynyomású tisztítás lényege, hogy 150-200Bar víznyomással tisztítjuk az adott felületet. Az eljárás megegyezik a gépjárműveknél használatos kézi gőzborotválással, azzal a különbséggel, hogy itt a nagyobb nyomásnak köszönhetően a vízsugár sokkal hatékonyabban távolítja el a szennyeződéseket, az adott kő, fa, vagy téglaburkolat textúrájának mélyedéseiből akár vegyszer nélkül.

Gépeinkkel nagyobb felületeket és extrém szennyeződéseket is gyorsan és alaposan tisztítunk, ráadásul 80%-kal kevesebb vizet használunk el, mint egy hagyományos kerti tömlővel. Ezzel nem csak pénzt takarítunk, de a környezetet is kíméljük.

A professzionális technika átgondolt műszaki megoldásai garantálják, hogy a vízsugár szóródás minimalizálódik és a nyomás teljes ereje a tisztítandó felületre összpontosul.

Tudta?
Egy 4 bar nyomással működő kerti víztömlő óránként kb. 3.200 liter vizet fogyaszt. ezzel szemben egy 120 bar nyomással működő magasnyomású mosónak hozzávetőleg 300 l vízre van szüksége óránként!
Burkolat tisztítás 1
Burkolat tisztítás 2
Burkolat tisztítás 3

Ingyenes kiszállást és 10% kedvezményt biztosítunk a burkolat tisztítás árából:
Budapest: II., III., XII. kerület, Hidegkút, Hűvösvölgy, Pest megye: Nagykovácsi, Solymár, Üröm